Vacature Dirigent

Ben jij de dirigent die ons koor naar nieuwe hoogten kan leiden?

Omdat onze dirigent per 14 juli 2024 stopt, zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent. We zoeken iemand die ons beter kan maken in zangtechnieken, maar ook in tekstbeleving en het uitdragen van de nummers tijdens een optreden. We vinden het fijn om de juiste feedback te krijgen. Ga jij dit niet uit de weg? Lees dan nog even verder.
We zoeken een dirigent die het geloof uitdraagt en ons goede (black)gospels kan aanleren. Voor het aanleren van de nummers tijdens een repetitieavond is het belangrijk dat je een groep kan leiden en structuur kan bieden in het aanleren van nieuwe nummers. Een flinke pré is dat je ons kan begeleiden op piano. We worden enthousiast van mooie projecten en samenwerkingen met andere muzikanten. Het zou dus erg fijn zijn als we met jou deze lijn kunnen voortzetten. We repeteren op de woensdagavond van 20:00 tot 21:45 in Ermelo.
Denk jij nu, dit is wat voor mij! Solliciteer dan via een email naar Evelien van ’t Hof (evelien.vanthof@gmail.com) en misschien zien wij jou dan wel een keer bij ons op de repetitie.