Meezingen

Heb je zin om ook te komen zingen bij The Witnesses? Dan ben je van harte welkom om een repetitie bij te wonen en te ontdekken of ons koor bij jou past. Wij repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 21:45 uur in de kerk “De Voorhof”, Frederik Hendriklaan 11 in Ermelo.

Wij vragen je om je van te voren aan te melden door het sturen van een email naar info@thewitnesses.nl, zodat wij rekening kunnen houden met je komst.

Als je na de repetitieavond enthousiast bent, ben je van harte welkom om nog een repetitieavond bij te wonen. Daarna horen we graag of je koorlid wilt worden. Dan zijn een aantal zaken belangrijk:

  • Je kunt zoveel mogelijk aanwezig zijn bij de repetities op woensdagavond en optredens;
  • Je kunt muziekteksten uit het hoofd leren, want optredens doen we zonder bladmuziek/muziekmap;
  • De mogelijkheid wordt geboden om een stemtest te doen, samen met de dirigent, om te bepalen welke stemsoort het beste bij je past. Voor mannen is dit tenor of bas en voor vrouwen sopraan, alt of tenor.
  • Je betaalt maandelijks contributie en neemt zo nu en dan deel aan een speciale actie waarmee we extra geld inzamelen voor het koor.

In een gesprek met het bestuur van The Witnesses bepalen we onder andere op basis van bovenstaande voorwaarden of je een nieuw lid van ons koor wordt. Wij reperteren wekelijks in het kerkgebouw van de Christelijk Gereformeerd Kerk in Ermelo: ‘De Voorhof’.

De Voorhof
Frederik Hendriklaan 11
3851 XA Ermelo