Media

Hieronder zijn foto’s en video’s van gospelkoor The Witnesses te vinden. Heeft u foto’s of filmpjes gemaakt tijdens een optreden? Laat het ons weten, wellicht verschijnt uw foto of filmpje dan wel op onze website.

Ook kunt u hieronder meer lezen over onze tweede CD: ‘We crown You with praise’, opgenomen in de studio van André Bijleveld in Enschede.

Irma Dee

Op 6 mei 2023 mochten we meezingen met Irma Dee, samen met het koor Ha Kol Tsa Ier. We mochten het voorprogramma verzorgen en met Irma haar laatste nummer van de avond meezingen.

Zing!

In april hadden we de opnames van een nieuwe zangshow Zing!. We mochten auditie doen voor Tania Kross. Helaas zijn we niet verder gekomen dan de auditie, maar het was een ontzettend gave ervaring om auditie te mogen doen op tv en Gods liefde te mogen spreiden.

The Messiah

We hebben er jaren naar toegeleefd en in 2023 was het eindelijk zover, we mochten de Messiah opvoeren. Na veel voorbereidingen, pasjes oefenen en veel teksten leren stonden we op 1 april 2023 in de Kruiskerk in Nijkerk op het podium. Het was een ontzettend mooie avond, met een fantastische band, geweldige solist die Jezus speelde en een hele fijne verteller.

   

De Passion Zevenhoven

In 2022 mochten we meedoen aan een versie van de Passion in Zevenhoven. Wij waren gevraagd als achtergrondkoor. We hebben 2 avonden mogen optreden voor een uitverkochte zaal.

 

Virtual Choir (december 2020)

Virtual Choir (april 2020)

Engelenkoor kerst wandeltheater

In de binnenstad van Harderwijk zongen we het publiek (dat in groepen langskwam) toe als engelenkoor met ‘Ere zij God’ op 14 december 2019.

Kerst sing-in

Een gratis toegankelijke kerst sing-in in ‘De Voorhof’ in Ermelo op 13 december 2019.

Gerald Troost

Op 11 mei 2019 mochten we meezingen met Gerald Troost. Hij hield een benefietconcert in Ermelo. We hebben een aantal nummers met hem meegezongen en mochten als koor ook een aantal nummers alleen doen.

Optreden met Trinity

Tijdens de kerststallen tour 2018 van Trinity hebben wij onze medewerking verleend in Bennekom (vrijdag 14 december) en Putten (vrijdag 21 december). We mochten met een aantal nummers meezingen als achtergrondkoor en daarnaast hebben we tijdens het avondeten a capella kerstliederen mogen zingen.

Concert met Dwight Dissels

Twee concerten op 13 oktober 2018, samen met Dwight Dissels.

Foto’s

Foto’s van het koor, gemaakt in 2018.

de alten van The Witnesses  

Crown you with praise

‘Crown you with praise’ is de tweede CD van Gospelkoor The Witnesses. Met deze cd vertolken we met 12 prachtige nummers ten volle de boodschap die we als enthousiast gospelkoor willen uitdragen. Het is onze getuigenis van de liefde voor God: Wij kronen Hem met ons lied!

The Witnesses - Crown you with praise

Bestellen
De CD ‘Crown you with praise’ kunt u voor €10,- bestellen door een email met uw naam en adres te sturen naar info@thewitnesses.nl.