Media

Hieronder zijn foto’s van gospelkoor The Witnesses te vinden. Heeft u foto’s of filmpjes gemaakt tijdens een optreden? Laat het ons weten, wellicht verschijnt uw foto of filmpje dan wel op onze website.

Ook kunt u hiernaast meer lezen over onze tweede CD: ‘We crown You with praise’, opgenomen in de studio van André Bijleveld in Enschede.

Virtual Choir (december 2020)

Virtual Choir (april 2020)

Foto’s

de alten van The Witnesses

Kerst sing-in

Een gratis toegankelijke kerst sing-in in ‘De Voorhof’ in Ermelo op 13 december 2019.

Engelenkoor kerst wandeltheater

In de binnenstad van Harderwijk zongen we het publiek (dat in groepen langskwam) toe als engelenkoor met ‘Ere zij God’ op 14 december 2019.

Concert met Dwight Dissels

Twee concerten op 13 oktober 2018, samen met Dwight Dissels.

Optreden met Trinity

Tijdens de kerststallen tour 2018 van Trinity hebben wij onze medewerking verleend in Bennekom (vrijdag 14 december) en Putten (vrijdag 21 december).

The Witnesses - Crown you with praise

‘Crown you with praise’ is de tweede CD van Gospelkoor The Witnesses. Met deze cd vertolken we met 12 prachtige nummers ten volle de boodschap die we als enthousiast gospelkoor willen uitdragen. Het is onze getuigenis van de liefde voor God: Wij kronen Hem met ons lied!

Bestellen
De CD ‘Crown you with praise’ kunt u voor €10,- bestellen door een email met uw naam en adres te sturen naar info@thewitnesses.nl.