Zingen

Heb je zin om ook te komen zingen bij The Witnesses? Wij repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 21:45 in de kerk “De Voorhof”, Frederik Hendriklaan 11 in Ermelo. Kom eens luisteren en/of meezingen en ervaar of het iets voor jou is.
Wij vragen je om je van te voren aan te melden door het sturen van een email naar info@thewitnesses.nl, zodat wij rekening kunnen houden met jouw komst. Als je na de repetitieavond enthousiast bent, ben je van harte welkom om nog een repetitieavond bij te wonen. Daarna horen we graag of je koorlid wilt worden. Dan zijn een aantal zaken belangrijk:

– Zoveel mogelijk aanwezig kunnen zijn bij de repetities op woensdagavond en optredens;
– Muziekteksten goed uit het hoofd kunnen leren, want optredens doen we zonder bladmuziek/muziekmap;
– De mogelijkheid wordt geboden om een stemtest te doen, samen met de dirigent, om te bepalen welke stemsoort het beste bij je past. Mannen tenor of bas en vrouwen sopraan, alt of tenor. De stemtest is overigens niet verplicht;
– Maandelijkse betaling van de contributie en af en toe deelname aan een speciale actie waarmee we extra geld proberen in te zamelen voor het koor.

In een gesprek met het bestuur The Witnesses bepalen we o.a. op basis van bovenstaande voorwaarden of je een nieuw lid van ons koor wordt.